Over VisaFoto

VisaFoto

Wat leuk dat je op mijn site komt kijken. Ik heet Jacqueline en werk onder de naam VisaFoto. De naam is afgeleid van visagie en fotografie. Ik heb de fotovakschool geheel doorlopen en diverse workshops gevolgd. Verder heb ik een complete visagie opleiding gedaan bij Micky in Tilburg.
Fotograferen doe ik met liefde en geduld. Geduld is erg belangrijk als je kindertjes en dieren fotografeert, ik bezit dan ook engelen geduld. Het is fijn als het er relaxt aan toe gaat en dat zie je terug in de foto’s. Ik maak er dan ook helemaal geen punt van als de fotoshoot wat langer duurt dan gepland. Mijn motto is “kwaliteit boven kwantiteit”. Omdat ik een perfectionist ben, krijgen de foto’s die ik bewerk alle aandacht en het bewerken neem heel wat tijd in beslag. Elke foto is weer een kunstwerkje van mijn hand. Ik probeer altijd om de foto’s binnen 3 weken te leveren.

Kinderfotografie

Sinds een tijd houd ik me bezig met kinderfotografie en heb ontdekt dat dit superleuk is om te doen. Bij kinderen kan je maar heel even de aandacht vast houden en dan is het weer even tijd om wat anders te doen. Zo zit ik dan ineens “restaurantje te spelen” en na het “bakken van een pizza” is er weer een momentje voor mij als fotograaf. Wat ik ook erg leuk vind is een thema bedenken en dan daar kleding en attributen bij zoeken om zo een plaatje kloppend te krijgen op een speelse manier. Ik heb dan bijvoorbeeld regelmatig contact met een ouder, we overleggen dan bijvoorbeeld via facebook en laten kledingstukken/attributen via foto’s aan elkaar zien om zo een mooi speels kloppend plaatje te krijgen. De voorbereidingen zijn ook al zó leuk!

Familiefotografie

Altijd een superleuk cadeau om weg te geven. We gaan dan naar een mooie locatie toe hier in Boxtel. Ik heb erg veel geduld dus geen stress als je kind/kinderen even druk zijn met andere dingen. Geduld is een schone zaak en fotograferen is superleuk en ik doe het met liefde, het komt altijd goed. Uiteraard ook een foto van de kids alleen of een andere combinatie is mogelijk. De shoot zal ongeveer 60 tot 90 minuten in beslag nemen. (exclusief eventuele kosteloze uitloop)

Dierenfotografie

Een dierenvriend ben ik altijd geweest, ik was bijvoorbeeld vroeger het meisje dat altijd met de honden uit de straat ging wandelen. Ik kan goed met dieren overweg en vanzelfsprekend toen ik begon met fotograferen ben ik dan ook begonnen met het fotograferen van dieren. Ik heb heel wat pupjes gefotografeerd in mijn leven en pupjes weten nog geen commando’s maar met trucjes proberen we dan het hondje op de foto te krijgen zoals we willen. Volwassen honden zijn niet minder uitdagend. Doordat ze vaak wat commando’s kennen en het altijd leuk vinden om achter een bal aan te rennen komen hier vaak de leukste actie foto’s uit. Met hulp van het baasje kan ik al plat op de grond liggend interessante invalshoeken fotograferen.

error: