Disclaimer

Disclaimer

Hoewel bij het ontwikkelen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd is en/of niet meer juist is.

Aansprakelijkheid

VisaFoto is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. Bepaalde verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden, en waarover VisaFoto dus geen controle heeft. VisaFoto draagt daamee ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van die informatie.

Auteursrecht

Niets uit de tekst of grafische (Foto’s en/of multimediapresentaties) voorstellingen in deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door druk, fotokopie, fax, overtype, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderzins hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking, zonder schriftelijke toestemming van VisaFoto.

Publicatie foto’s

Bij publicatie van foto’s, gemaakt door VisaFoto, dient de naam van de fotograaf ” VisaFoto” ten alle tijden te worden vermeld.

Privacy van persoonsgegevens

Bij het invullen van een reactieformulier op de website van VisaFoto, dient u uw persoonsgegevens in te vullen voor de afhandeling van de betreffende vraag. VisaFoto zal vertrouwelijk omgaan met uw gegevens en deze niet ter beschikking stellen aan derden.

Betaling

Betalingen dienen vooraf van de foto shoot te zijn voldaan. Annuleringen en/of wijzigingen kunnen worden gedaan tot 2 dagen voor de foto shoot. Indien u minder dan 2 dagen van te voren annuleert, kunnen wij het bedrag niet restitueren.

Bezoek

Bezoek aan onze studio gaat uitsluitend op afspraak. Bij het maken van de afspraak, ontvangt u ons adres gegevens.

Inschrijving handelsregister

VisaFoto is ingeschreven in het Handelsregister van de K.v.K. onder nummer 17113469.

error: